16 de maig, 2009

El llistat, ja!






Perdoneu el retard. Açò de corregir comentaris de text és molt dur d'empassar. En fi, ací va la relació d'alumnes que heu de presentar-vos a l'examen de dimarts:
David, Marta B., María, Rut, Pau, Marta M., Valeria, Elia, Moisés, Marcos, Jairo, Jéssica, Alejandro i Adrián.

Dilluns a les 13.30, a l'aula podreu veure l'examen i comprovar les errades comeses. Cal aprendre'n perquè no es tornen a produir. Ara, però, repasseu els conceptes bàsics i feu una ullada als comentaris elaborats. Cal revisar models de qüestions de comentari (en aquest bloc n'hi ha un post de maig/08 molt útil) i, si és possible, fullejar el Gripau.
Ànim i a la feina!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! com que ja s'acosta el selectiu m'agradaria que em donara algunes pautes o una pagina on puga recordar com es fa un comentari es qe fa un any que no vaig a clase.. per favor li ho agrairia molt. Gracies

Andrea!

Q ha dit...

Hola, Andrea!
Com ja has pogut veure, els blocs de 2n de bat ofereixen apunts, exercicis i materials diversos. A comentaridetext.blogspot.com hi ha una guia de comentari molt útil. En aquest, per exemple, a més de teoria hi ha comentaris elaborats, qüestions sobre els textos... El que és molt important és que demostres un bon nivell de comprensió del text mitjançant un treball de síntesi, de relació entre els diferents elements analitzats. Vaja, que el comentari no siga només un repertori d'anàfores, modalització i d'altres trets sense extraure'n cap conclusió. La forma obeeix al fons, i açò cal saber interpretar-ho.
Tampoc s'ha de deixar de banda l'expressió escrita, que et pot restar 2 punts.
Ànim i sort!

Anònim ha dit...

GRACIES!

Anònim ha dit...

holaaa!!!
Queti, quisiera saber aunque ya es muy tarde, que trabajo tenemos que hacer los que suspendimos valenciano para recuperarla.
gracias.