29 de novembre, 2009

Eines digitals a l'aula


En aquest món nostre, la tasca educativa passa, entre d'altres, per afrontar el repte de la formació en les noves tecnologies. Les TIC se'ns mostren com una eina molt valuosa tant pel que fa al procés d'ensenyament-aprenentatge com quant a l'optimització de coneixements i materials elaborats per part del professorat.
És per tot açò que, gràcies a Isidre Crespo, es programa el VI Encontre Carles Salvador, amb el títol "Eines digitals a l'aula", per al proper 12 de desembre, a l'Escola Gavina (Picanya), de 9:30 a 14:00 hores.
Comptarem, en primer lloc, amb Gonçal López-Pampló (Universitat de València), qui pronunciarà la conferència "La literatura digital. Una mirada a la literatura després d'internet".
Tot seguit, tindrà lloc la presentació d'1entretants i del funcionament de la xarxa Ning.
Després d'un breu esplai (que els profes també en volem, de pati!), un seguit d'especialistes dirigiran tallers al voltant de:

a) Introducció a la xarxa Ning (G. López-Pampló).
b) Plataforma Moodle (Paco López i Carles Monclús).
c) Treball amb Wikis (Toni de la Torre).
d) Introducció al blog com a eina didàctica (Francesc Gascó i Anna Gascón).
e) Nivell intermedi de blogs (Toni Navarro).
Per últim, passarem a la cloenda i al dinar de germanor (optatiu).
Si us interessa, cal que us inscriviu ACÍ. Us hi esperem. Com més en siguem, més força tindrem!

És convenient (no imprescindible) que porteu ordinador portàtil, auriculars i material multimèdia (fotos, vídeo curtet o presentacions power point), bé en una carpeta a l'ordinador, bé en un llapis de memòria