23 de novembre, 2009

Literatura a la nova PAU



Com ja sabeu, enguany la prova és molt variada i inclou un apartat de reflexió i expressió crítica al voltant d'unes qüestions relacionades amb la literatura catalana de la Guerra (In)civil fins als nostres dies. A l'enllaç hi ha els criteris de l'exercici, amb la llista completa de preguntes.
Com que ja ens hem pogut endinsar en la unitat de l'assaig, cal que aneu preparant ja les respostes a les preguntes sobre Joan Fuster i Joan Francesc Mira. És per això que us adjuntem una relació d'adreces que, esperem, us seran útils a l'hora d'enllestir-ne els treballs.



Joan Fuster:
http://www.joanfuster.cat/
http://lletra.uoc.edu/ca/autor/joan-fuster
http:/www.escriptors.cat/autors/fusterjoan/
http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Cerca/.../Joan_Fuster_i_Ortells

Joan Francesc Mira:
http://www.joanfmira.info/
http://lletra.uoc.edu/ca/autor/joan-francesc-mira
http://www.escriptors.com/autors/mirajf

Cal que elaboreu els textos en un registre formal i amb molta cura en l'expressió. Convé que redacteu un guió de treball abans de passar a la redacció definitiva. El text ha de tenir una extensió mitjana (150 mots) i tractar els aspectes més importants de l'obra dels autors, sense descurar-ne el context de producció.
Ànim, que a poquet a poquet fem camí!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Queti, sóc Mireya Garay he anat a comprar el llibre voluntari i m'han dit que tan sols està el de Ramona, adéu (que és massa gros..) però que quedaven molt pocs i que no sabria quan rebrien els altres, aleshores... què fem?