19 d’abril, 2010

Recital de Vicent Andrés Estellés a Burjassot


Aquesta setmana hi ha tot d'activitats culturals a València i els voltants. El mateix dia, dijous 22, hi ha la presentació, a l'Octubre CCC, a les 19:30 h., dels llibres premiats als darrers Premis Octubre i d'altres novetats editorials, amb l'assistència dels autors.
A les 19:00, a la Casa de la Cultura de Burjassot (Carrer Mariana Pineda, 93-95), amb motiu de la presentació del llibre de Jaume Pérez Montaner "El Mural com a fons. La poesia de Vicent Andrés Estellés", el poeta Manel Rodríguez Castelló, acompanyat al piano per Àlex Andrés, farà un recital dels poemes més representatius i reconeguts del nostre gran poeta. Tot seguit, es projectarà la pel·lícula de Carles Chiner i Antoni Sendra "Cos mortal" que gira al voltant de l'obra del poeta de Burjassot. Aquesta activitat està organitzada per Perifèric Edicions i l'Ajuntament de Burjassot. A l'enllaç teniu més informació sobre l'acte.
Tal com hem comentat a classe, els qui hi aneu haureu de presentar una ressenya de l'acte, amb esment de les poesies recitades (així no us despistareu massa) i, si és possible, una presentació o un relat digital que tracte sobre els poemes, l'actuació, imatges que us suggeresquen els versos... Com sabeu, Estellés és un poeta gran, complet, i paga la pena d'escoltar-lo. Animeu-vos-hi!