29 de març, 2010

A Pasqua, un poc de tot


Arriben ja les vacances, merescudes i esperades. Tots necessitem canviar, deixar la rutina i descansar. Alguns, a més, heu de posar-vos al dia en coneixements o competències, i és per això que us he enviat els materials de reforç. Cadascú pot triar-ne l'àrea a treballar i, a poc a poc, fer-ne un repàs.
A més, hi ha la lectura obligatòria (Fugaç, de J.M. Benet i Jornet, Bromera), i les voluntàries (L'illa de l'holandés i Societat limitada; Columna, i Antologia poètica de Vicent Andrés Estellés, Bromera). De les novel·les, en farem un examen (atenció al context en què es desenvolupa l'acció, necessari per comprendre'n la trama). Els qui us decidiu per la poesia d'aquest gran autor, en fareu un treball que publicaré d'ací a pocs dies.
Per últim, si voleu anar fent comentaris, teniu el text Bilingüisme imbècil, de Ferran Suay, on, a més de les qüestions bàsiques, podríeu fer una redacció (150 mots) sobre els conceptes de Sociolingüística que s'hi tracten.
En resum, només teniu l'obligació de llegir-vos l'obra de teatre; la resta depén del temps, les ganes i/o la necessitat que tingueu de millorar de cara a la recta final del curs.
Bones vacances a tots!