08 de març, 2010

A l'Octubre, el 9 de març

Doncs sí. Cal anar-hi demà; hi ha programades tantes activitats que el problema es presentarà a l'hora de triar-ne una. Us les presentem:

- Assaig obert, de Produccions de Ferro (19 hores)

Es tracta d'un espectacle interactiu per a joves basat en fragments de Terra Baixa d'Àngel Guimerà, La plaça del diamant de Mercè Rodoreda i Cap al Tard de Joan Alcover. Tant pels textos com pel plantejament i la posada en escena, de segur que paga la pena.

- Presentació del manifest “Pel coneixement del valencià per a l’accés a un lloc de treball de les administracions valencianes” impulsada per la Plataforma Sí al valencià (19 hores)
Comptarem amb la participació de:
Rosa Solbes, periodista.
Carme Miquel, mestra.
Jesús Huguet, escriptor.
Joan Sifre, sindicalista. Si encara aspirem a la normalització lingüística, cal fer-hi una ullada i, si s'escau, adherir-s'hi.

-Inauguració de l'exposició "Un país de revistes. Història de les publicacions periòdiques en català", amb motiu dels 25 anys del naixement de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

- Presentació del llibre de Josep Roselló Vint anys de Canal 9. El paper de la televisió pública en la societat valenciana (també a les 19 hores). De segur que té substància, que l'assumpte de la televisió pública valenciana li deu haver proporcionat material per donar i vendre.

València bull culturalment gràcies a aquesta institució. Anem-hi!