08 de setembre, 2012

Recomanació editorial a principi de curs


Comença un curs difícil per l'augment de ràtios a l'aula, d'hores lectives per als docents, per les retallades i, en el cas dels alumnes de 2n, com sempre, també per la densitat de totes les assignatures. La setmana que ve comença una cursa de fons, i cal preparar-se bé a fi d'arribar amb forces a la carrera que hom vol cursar.

En aquest sentit, i abans d'acomiadar-me temporalment d'aquest bloc (que seguiran duent els companys Carme i Ferran), em permet de recomanar-vos el Manual comentari de text valencià. PAU,  un llibre dedicat a l'aprenentatge de la literatura lluny de l'afany memorístic en què poden convertir-se a causa de les famoses setze qüestions de la prova PAU. Es tracta d'un manual centrat en textos, com pense que s'ha d'aprendre (i aprendre és estimar) la literatura. I elaborat per professors (alguns, amics) molt preparats i compromesos amb la millora de l'ensenyament. 

Us desitge constància, mètode,  inquietud per aprendre, curiositat i molta il·lusió (no ens la poden retallar).  Sort.


4 comentaris:

Oreto Doménech ha dit...

Estimada Queti, moltes gràcies per les teues amables paraules. Tenim moltes ganes de veure't, Francesc i jo, i fer-te una abraçada ben forta. Mil besades.

Q ha dit...

Oreto,
és de justícia reconéixer el treball de qualitat. El vostre llibre és molt bo, i els companys que enguany fan classe a 2n s'hi han interessat (com cal). Jo també tinc moltes ganes de retrobar-vos, amics.
Molts besos!

Mercè Durà ha dit...

Gràcies Queti per la teua opinió. No sé per què t'acomiades temporalment d'aquest blog, espere que siga per una causa bona.
Jo també et considere una amiga i una magnífica persona, a més d'una estupenda professora, preparada i compromesa.
Besets

Q ha dit...

Mercè,
moltes gràcies pels mots que em dediques; tu sí que tens categoria i empenta: el vostre Manual... és un treball excel·lent.
Deixe el bloc perquè enguany no faig classe a 2n. Carme i Ferran aniran enriquint-lo molt més que no pas jo.
Besos