19 d’octubre, 2010

Un vídeo molt interessant


Perquè una llengua no es perda, cal parlar-la amb normalitat, i l'actitud dels parlants (a més de les actuacions institucionals per preservar-la i difondre-la) hi influeix molt. És per això que els responsables dels Tallers per la Llengua han elaborat aquest vídeo d'entrevistes a persones destacades de la cultura i la comunicació, com els periodistes Miquel Calçada, Vicent Sanchis i Patricia Gabancho, l’escriptor Sebastià Alzamora, el director editorial del Grup 62, Fèlix Riera, i la presidenta d’Òmnium Cultura, Muriel Casals. L'objectiu és desmuntar diverses fal·làcies que envolten l'ús del català.


4 comentaris:

Almàssera ha dit...

Molt interessant, Queti. Amb el teu permís (i com veus, sense), te'l copie

Q ha dit...

Perfecte, Eva. Com més gent el veja, millor, no creus? A més, els blogs educatius estan fets per col·laborar i compartir. I el treball no l'he fet jo, és clar!
Salutacions.

Francesc J. López ha dit...

Amb el vídeo que Francesc presenta al seu bloc i aquest que ens deixes, tenim un material magnífic per a les classes de segon de bat. Gràcies per referenciar-lo.

Q ha dit...

De res, Paco! A més, acabe de visitar el teu bloc i hi he trobat, al darrer post, un autèntic tresor de materials per les classes. Gràcies a tu també.