19 de juny, 2009

Felicitats!


Moltes felicitats! M'he alegrat moltíssim de l'èxit que heu aconseguit amb tant d'esforç. Heu superat amb bones notes _algunes, excel·lents_ la PAU i, ara és el moment de celebrar-ho (amb trellat, eh?). També, el de pensar en el futur, en el camí que triareu d'ací a pocs dies.
He entrat fa un moment a la web de la Universitat de València i, justament demà, de 9 a 14 h, hi ha una sessió d'assessorament per a tots vosaltres. Si pitgeu ací trobareu tota la informació pertinent. Trobe que és una bona iniciativa, i que potser us aclarirà alguns dubtes. Triar una carrera és una decisió important. Si podeu, aneu-hi!
Res més. Esperem que us vaja molt bé, i us desitge molt bon estiu!

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Queti, que tingues bones vacances i que els i les alumnes puguen triar l'especialitat que més s'estimen cursar.
De tota manera és difícil la tria si no ho tens molt clar de fa temps. Cal tenir present els gustos personals, la demanada futura del mercat laboral (què és el que demandarà més en un futur pròxim).
En el fons estudiem per formar-nos, però a determinades edats el món laboral també ens condiciona. Però no patiu que encara hi ha temps! Bon estiu i bona tria!

Q ha dit...

Moltes gràcies, Francesc, pels bons desitjos i consells. És cert que, ara, els fins ara alumnes nostres es troben en una cruïlla important, de la direcció que prenguen depén, en part, el seu futur.
A nosaltres ens espera un curs carregadet de feina, que la PAU canvia de cara i cal multiplicar esforços. Afanyem-nos, doncs, a gaudir de l'estiu. Bones vacances!

Anònim ha dit...

ola soc un alumne del joanot martorell! no vaig poder mirar les dates dels examens de recuperació de setembre em les podries facilitar?? soc de 2 de bat
moltes gracies