30 de setembre, 2007

Objectius, avaluació i bibliografia del nou curs

Comencem el nou curs amb propostes didàctiques una mica innovadores. Al costat del treball a l'aula per a llegir, crear i comentar nous textos de l'àmbit periodístic i acadèmic, afegirem també una hora setmanal a desplegar i potenciar les nostres habilitats amb les TIC (tecnologies de la comunicació i la informació) per mitjà de la creació de textos audiovisuals i escrits a l'ordinador de l'insti i al personal. D'aquesta manera usarem el valencià en un nou àmbit que esdevinga més atraient alhora que millorem la reflexió i el treball de llengua. L'alfabetització digital ens ajudarà amb l'altra, la quotidiana, l'expressió oral i escrita tradicional, una mica deixades de la mà de Déu, desateses, arraconades o menystingudes a causa d'algun canvi de valors que deu rondar per ací els darrers temps. Deixem a banda ara aquestes especulacions per presentar-vos la programació "manual" -i anual- del curs: objectius, continguts, sistema d'avaluació i llibres de lectura obligatòria. Haureu de descarregar-vos el full per tal de tenir-lo ben present. I per acabar avui, us desitgem que tingueu un bon viatge en la nau que encarna metafòricament el nostre recorregut d'aventura i esperit emprenedor, la nau Enterprise de la sèrie Startrek.
---Descarrega't la programació de 2n de BAT (2007-08) pitjant ací.

3 comentaris:

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies per la feina tan àrdua que feu en aquest bloc. Enguany us seguiré de prop ja que tinc un 2n de bat nombrós, sense gaires ganes de pencar i amb un enganxe gran a internet. Els he fet un bloc: definitivament.blogspot.com
Toni, em pots explicar com posar un enllaç a un document PDF? Salutacions!!!

Toni ha dit...

Gràcies, Begonya. Per ací continuem experimentant amb nous projectes que relatarem sobre la marxa. Espere que el vostre bloc d'aula siga un èxit que els enganxe. Pel que fa als enllaços amb docus PDF es fan igual que amb els word, etc. Si estan en la xarxa els documents, n'és prou de seleccionar el text propi que es vol enllaçar, pitjar sobre la icona del links en la barra de ferramentes de l'editor de blocs i donar la ruta URL on es troba allotjat el document. El problema és si el tens al teu ordinador aquest document. Hauràs de guardar-lo prèviament en googlepages i enllaçar-lo després. Aquesta és la idea, però és probable que necessites més explicacions. Ja em dius alguna cosa. Bona navegació!!!

Begonya Mezquita ha dit...

merci, Toni, aniré provant!