19 d’abril, 2012

Dia del llibre

Imatge extreta del web www.octubre.cat

Sant Jordi és l'excusa per regalar llibres i roses. Uns detalls sempre agraïts. Les editorials reserven les primeres espases per l'ocasió, prèvia a la Fira del Llibre, i a Catalunya constitueix un gran esdeveniment cultural.
A València, tot i que no és tradició (encara), hi ha convocada una festa al voltant del llibre. Tindrà lloc el proper dilluns, dia 23, a l'Octubre CCC, i comptarà amb la presència d'autors com  Xavier Aliaga, Núria Cadenes, Gemma Pasqual, Joan Garí, Vicent Penya, Isabel Robles, Jaume Pérez Muntaner, Pere Bessó, Raquel Ricart, Aureli Silvestre, Francesc Mompó, Joaquina Barba, Esperança Camps, Manuel Molins, Lluís Miret, Rosa Roig, Josep Lluís Roig, Pepa Úbeda, Sico Fons, Salvador Company, Josep Guia, Josep Ballester, Carme Miquel, Joan Navarro, Lluís Roda, Jordi Sebastià, Manuel Rodríguez Castelló i Alfons LlorenÇ, entre d'altres, amb qui podrem assaborir fragments de les seues obres. A més, Pau Alabajos cantarà algunes peces del seu disc  "Una trista, una amable, una petita pàtria".
Què? Us animeu a celebrar Sant Jordi?

1 comentari:

Ibi Antifeixista ha dit...

Hola!

Mireu, des de la Muntanya d'Alacant fa poquet que hem fet un bloc per avaluar la situació del català a Internet. Per ara estem començant però ens aniria molt bé que ens començaren a arribar visites.

Estem seguint altres blocs de contingut similar (en i pel català) i això. Li podeu pegar una miradeta (encara que com dic estic començant) i si vos pareix bé estaria de puta mare contar amb un enllaç vostre!

Nosaltres ja vos hem inclòs al nostre bloc, perquè teniu un contingut de puta mare!
Enhorabona i a reveure!!

XARXA CATALÀ
xarxacatala.blogspot.com